• Najbolja cijena
  • Novo
6 bojama 1 paket daljinski upravljač Nunchuk kontroler igra za Wii Nintendo bez pokreta plus

6 bojama 1 paket daljinski upravljač Nunchuk kontroler igra za Wii Nintendo bez pokreta plus

 
HRK 77.94

Iznos
Na skladištu


6 bojama 1 paket daljinski upravljač Nunchuk kontroler igra za Wii Nintendo bez pokreta plus
1. Opis : kompatibilnost : za Nintendo za W ii bez silikona poklopac i remena osjetljivim senzorima pokreta ističu vaš osjećaj dodira, kada izvodite pokret igre opremljen zvučnikom, funkcija zveckanje i priključkom za proširenje, koji podržava napredne uređaje za unos Sport iste veličine, što je i tradicionalni daljinski upravljač tv-om za jednostavnu uporabu trgovanje prekomjerne ožičenjem i složenim upotrijebite bez štete za dubine igre spojite do četiri bežični daljinski upravljači W-i-i odmah za intenzivnu multiplayer zabave (jedan daljinski upravljač je uključen u opseg isporuke) Prehrana od 2 AA baterije. (Nije u kompletu) . Boja : crna,bijela, tamno plava, breskva, svijetlo plava, crvena Ovaj bod bez pokreta plus 2. upute za korištenje 1) prvo priključite napajanje za wii konzole, kao i spojite kućište senzora i AV-kabel.
2) Instalirajte suhe baterije : 2 x AA baterija u daljinski upravljač.
3) postoji crvena boja kod par gumb "usklađivanje" na stražnjoj strani daljinskog upravljača, pritisnite gumb sync, četiri led indikatora na prednjoj strani daljinskog upravljača će se brzo treperi (potrebna je dovoljno napunjena baterija).
4) Kliknite na kod parova na wii konzole za kodne parovi (nakon sinkronizacije led indikator broj 1 na daljinskom upravljaču će se kontinuirano svijetli).
5) podesite položaj panela senzora (položaj pokazivača).
6) čitanje U cd ili DVD pomoću daljinskog upravljača (spojite нунчак s jedinicom za daljinsko upravljanje za čitanje igara).
Paket : 1 * Modul 1 * Нунчук


Deklarirana svojstva

Boja:
crvena, tamno-plava
Vrsta:
Gamepads
Broj Modela:
Za Wii
Model Nintendo:
Wii konzole za video-igre
Kompatibilan Marka/Model:
Nintendo
Tip Sučelja:
Блютус
brend:
Вигранд
Paket:
No

Najbolje prijedloge